Bokscoaching voor teams & bedrijven

Is dit wat je ziet in je team/ bij je medewerkers?:

  • Ieder doet zijn of haar ding met verve maar er is geen sámen;
  • Er wordt wel gepraat of misschiens zelfs geroepen maar van écht communiceren is nauwelijks of geen sprake;
  • Men doet wat nodig is maar er is weinig flexibiliteit;
  • Er wordt veel gedacht in- en gesproken over problemen in plaats van – uitdagingen;
  • Er wordt onvoldoende onoplossingsgericht gedacht; te weinig gedacht in mógelijkheden;
  • teamleden zijn niet of nauwelijks op de hoogte van elkaars kwaliteiten en hoe ze daar óók gebruik van kunnen maken in plaats van ze als bedreigend te zien;

en zo zijn er nog veel meer dingen te bedenken waar je vast wel sterker in wilt zijn.

Misschien vind je het spannend of moeilijk te bedenken dat dat voor jou is weggelegd.Je hebt vast al vanalles gedaan om aan jezelf te werken.

Je hebt mogelijk al best flinke stappen gemaakt en zit al veel beter in je vel. Maar toch komen op onaangekondigde momenten die oude gevoelens en onzekerheden weer terug naar boven.

 

 

 

 

Bewegen, boksen brengt je dichtbij je primaire ik: wie je bent in de basis. Lang lang geleden waren wij mensen niet veel anders dan andere zoogdieren en moesten we moeite doen om aan ons voedsel te komen, vluchten voor de sterkeren die ons wilden verschalken. Dat deden we gewoon.
In veel dingen zijn we die primaire ik en zijn of haar natuurlijke reacties kwijt geraakt.
Als we heftige dingen meemaken, stoppen we die het liefst weg of gaan we naar een coach, therapeut of -loog om het op te (laten) lossen. Maar diep in de kern blijven daarmee sporen achter.
Ons wezen is namelijk nog steeds een geheel van lichaam en geest. In je hoofd oplossen laat in je lijf nog onverwerkte spanning achter. opeens kan die door een soms onduidelijke trigger – die ogenschijnlijk niets met het ooit gebeurde te maken heeft- zorgen voor een naar gevoel dat je blokkeert.
 Fysiek mag die spanning ook worden afgelaten. Pas als dat ook gedaan is kan je echt verder.
In het boksen ga je bij jezelf reflexen herkennen. Voelen en ervaren worden letterlijk geactiveerd door te dóen; Door in actie te komen.
Zo wordt een belangrijk deel van je bewustwording aangewakkerd. Door dóen en denken hand in hand te laten gaan kun je stappen gaan maken; kleine stappen in werkelijke verwerking. Kleine stappen in de richting van een grotere verandering in je gedrag, je gevoel, je zíjn.

 

Jouw medewerkers kunnen, zowel individueel als als team enorm groeien en in hun kracht gaan staan.

Met boksoefeningen gaan we elkaars krachten en minder sterke kanten ontdekken. We gaan ontdekken hoe we optimaal samenwerken en communiceren om sámen tot grote hoogten te stijgen en tot geweldige prestaties te komen.

Ik ga je/ jullie ondersteunen in je groeiprocessen, leer je meer naar elkaar te luisteren en het beste van elkaar te zien en in te zetten in plaats van alles zelf uit te zoeken en je strikt op je eigen taak en (des)kundigheid te richten

Maar ook laat ik individuen binnen je team voorkomen dat ze zichzelf voorbij lopen, hun grenzen bewaken en uitspreken ter preventie van uitval.

Mensen die terugkomen na uitval help ik terugval te voorkomen

 

Dit alles in een ontspannen, sportieve sfeer waarin een veilige omgeving voor elke deelnemer wordt gecreeërd om zichzelf te mogen zijn, zo open te kunnen zijn als men wil zijn en daarin ook te worden gerespecteerd.

voor informatie en/ of tarieven mailto:natja@24fitbynatja of vul het contactformulier in.