Trainingen/begeleiding

Herken je dit?

 • Je hebt vaak het gevoel dat mensen je beoordelen op je uiterlijk;
 • Aan het eind van je werk- en/ of zorgdag plof je uitgeblust op de bank;
 • De gang naar de sportschool stel je uit want het beste moment bestaat nu eenmaal niet;
 • Je zou heel graag vóór de zomer wat strakker in je badpak willen: niet meer de drang een verhullende handdoek om je heen te slaan op het strand;
 • Aan het eind van je energie is er altijd nog een heel stuk dag ‘over’;
 • Je wéét dat het gezonder ánders kan maar wil geen spelbreker zijn

Hoe zou je je voelen als je elke dag fit en blij door het leven kunt? Als je trots bent op je lijf en je uitstraling? Als je niet steeds vertwijfeld afvraagt wat anderen werkelijk van je vinden maar je zeker van jezelf bent? Als er aan het eind van je werk- en zorgdag nog genoeg energie over is om lekker te gaan sporten of nog iets leuks te ondernemen met je partner of een vriendin?

Dat zijn echt allemaal haalbare doelen, óók voor jóu!

Misschien vind je het lastig dat helemaal zelf te doen? Je hebt het vast allemaal al eens –of meerdere keren- geprobeerd: Fitter worden, wat afvallen en hierdoor wat meer energie krijgen.

Elke keer begon je dan enthousiast en vol goede moed om je gestelde doel te behalen en het sporten en/ of je nieuwe leefstijl nnu echt vol te houden. Je was er zeker van dat het deze keer en op deze ingeslagen weg wel zou lukken. Na ’n week of 2 werd het al lastiger dat nieuwe eetpatroon vol te houden en verviel je via steeds meer cheats weer in je oude gedrag.

Het sporten probeerde je nog vol te houden maar ook hier ging je steeds vaker niet dan wel en ben je meer een sponsor van de sportschool.

Je vindt het moeilijk toe te geven maar eigenlijk geloof je er niet meer zo in en voel je je nu , na al die Sport- en dieetpogingen uiteindelijk alleen nog maar slechter.

Wat ik kan, kan jij zéker óók!! Ik help je daar supergraag bij.

Ik ga jou leren, zonder ingewikkeld en moeilijk te doen, hoe jij kunt bewegen en fitter kunt worden op een manier die voor jou goed te doen is. Daarbij help ik je met voedingspatroon. Dat hoeft vaak niet rigoureus anders maar kan meestal juist met enkele simpele stapjes al een groots effect hebben.

Daarbij hoef ik je, omdat ik  ook fysiotherapeut ben, niet los te laten en hoef je niet van het kastje naar de muur en terug als er blessures of dergelijke tussen komen of als je beperkingen ondervind door bijvoorbeeld diabetes, copd of in- of na een behandeltraject tegen kanker.

Ik snap het als je het  lastig vindt hulp in te schakelen van al die jonge spierbundels die zich ook op dit terrein aanbieden. Ik ben 48, moeder van 4 en kom zelf ook best van ver… ;-). Bij mij kun je jezelf zijn; Ik kom echt naast je staan en we vliegen het samen aan.

Ik heb heel lang elke week bij Natja getraind. Vaak deed ze mee. Dat gaf me het gevoel dat ik niet van een afstandje gestuurd werd. Ze wist me altijd te stimuleren tot net dat beetje extra; dat stapje meeer dan ik zelf dacht te kunnen zetten. Ik ben enorm gegroeid: in conditie, kracht maar ook in zelfvertrouwen. Niet alleen door de training maar ook omdat ze altijd open staat voor het persoonlijke.ze is een goed luisterend oor.

Janet

Je investering:

Waarschijnlijk ben je intussen wel benieuwd naar wat een personal trainer (aan huis) kost.
Begrijpelijk want de tarieven liggen natuurlijk hoger dan die voor bijvoorbeeld trainen op een sportschool.
Lees hier meer over de kosten.

PT (Personal Training)

Bekijk de prijzen voor PT

Duotrainingen

Bekijk de prijzen voor Duotrainingen

Smallgroup trainingen

Bekijk de prijzen voor Smallgroup trainingen

voedingsbegeleiding op maat

Voedingsbegeleiding

Bekijk de prijzen voor voedingsbegeleiding op maat

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

Wat is de werkwijze bij 24Fit by Natja?

Stap 1= eerst contact: Als je je aan hebt gemeld, neem ik eerst contact met je op om jouw doelen en verwachtingen duidelijk in beeld te krijgen alsmede waar ik je mee kan helpen. Vervolgens kunnen we  een intake en proeftraining afspreken.
Dat is dé manier om te ervaren of er een klik is en of mijn werkwijze ook die van jou is.

Stap 2= Intake en proeftraining: Op basis van een gesprekje en een vragenlijst die ik je laat invullen met o.a. je medische gegevens ga ik een training met je verzorgen die aansluit bij je doelen en je wensen/ verwachtingen.

Stap 3= Echt aan de slag!: Als de klik er is, je de eerste training prettig vond, ik je vragen beantwoord heb en je Wilt starten dan plannen we zo snel mogelijk je training in.

Dan gaan we er samen voor!!

Wat voor materialen heb ik nodig voor de trainingen?

Niet veel: Ik zorg voor de nodige attributen. Het is handig en verstandig te zorgen voor makkelijk zittende sportkleding en een bidon met water.

Op welke dag of tijd kan ik trainen?

Ik heb mogelijkheden op maandag t/m zaterdag, in overleg: We zoeken naar een tijd die jou goed uitkomt. Jouw favoriete tijd kán natuurlijk al bezet zijn maar dan is er meestal wel een goed alternatief.

Kan ik ook een voedingsschema krijgen en moet ik daar extra voor betalen?

Je kunt zeker een voedingsschema krijgen. Bij de trainingspakketten is dit bij de prijs inbegrepen.

Enkel een voedingsschema- als je niet met mij wilt trainen- kan ook. Daar zijn dan aparte tarieven voor:

3 maanden begeleiding €275 incl. BTW

6 maanden begeleiding €450 incl. BTW

Neem contact met mij op als je dit graag wilt

Waarom kiezen voor een vrouwelijke personal trainer?
Ik merk dat veel vrouwen toch liever met een vrouwelijke- i.p.v. een mannelijke trainer willen trainen. Zeker in zo’n 1 op 1 situatie bij je thuis of ergens buiten. Voor veel vrouwen is de drempel lager als ze weten dat ze getraind worden door een vrouw. Voel je op je gemak, echt begrepen.
Kan ik ook met iemand samen trainen?
Ja, dat kan zeker; Daarvoor bestaan ook de duo- en de smallgroup-pakketten. Die zijn zelfs financieel aantrekkelijk.
Hoe worden duo’s en smallgroups samengesteld?
Dat is aan jezelf. Deze keuzemogelijkheid is voor iedereen beschikbaar maar je dient wel zelf voor je trainingsmaatje(s) te zorgen.
Je kunt natuurrllij altijd de vraag bij me neerleggen of er toevallig mensen zich gemeld hebben die dit ook willen en die nog geen maatje hebben. In dat geval breng ik je graag in contact.
Hoe lang moet ik trainen om mijn doel te bereiken?

Hier kan ik geen standaard antwoord op geven. Dit is namelijk van nogal wat factoren afhankelijk, zoals:

 • Hoe groot is je doel en waar sta je nu? Wil je heel veel afvallen, een grote prestatie leveren zoals bijv. het volbrengen van een triatlon of wil je gewoon een voor jou nieuwe, gezondere leefstijl ontwikkelen?
 • Hoe vaak ga je trainen? En train je elke keer met mijn begeleiding of ga je ook enkele keren per week zelfstandig aan de slag?
 • Heb je last van fysieke beperkingen of bijv. stress? En hoe is je aanleg? Dit zijn factoren die van invloed zijn op je training en de snelheid waarmee je resultaten behaalt
 • Hoe fit ben je al en heb je recentelijk nog gesport of niet?
 • Wat heb je ervoor over om je doel te bereiken? Als je ook bereid bent bijvoorbeeld je eetpatroon, slaappatroon, mindset etc. in het geheel mee te nemen schiet je vaak harder op. Het is aan jou hoe je hiermee omgaat.

Ik kan je dus niet beloven dat je binnen een bepaalde tijd zekere resultaten zult behalen. Ik zal je hierin wel
begeleiden en steunen. Door coaching op maat ga ik met jou voor duurzaam resultaat.