Voedingsbegeleiding op maat

Met mijn voedingsprogramma op maat begeleid ik vrouwen die zich energieker en fitter willen voelen of willen afvallen en zeker ook sportievelingen die met hun voeding (en sport) een nog beter resultaat willen behalen of die trainen voor een bepaald doel. Voor al deze vrouwen, met een maat meer of minder, met grote of kleine fitdoelen, ben ik graag jouw sport&voedingscoach!

Ken je dit ook?

 • Je voelt je niet zo fit als je wel zou willen ; vaak heb je in de middag een dip die alleen maar weer met een nieuwe dosis suiker te tackelen lijkt;
 • Het je laatste tijd- of al heel lang- niet alleen een onmogelijke taak lijkt je in je sportoutfit te hijsen maar ook om uit de je bekende patronen te komen en beter op je voeding te gaan letten;
 • Je favoriete broek zit echt te strak en in je een wat minder camouflerende outfit durf je je eigenlijk niet meer te vertonen;
 • Je voelt je onzeker over je uiterlijk en daardoor eigenlijk over je hele voorkomen;
 • Je zou wel strakker in je vel willen zitten
 • Je wilt je training makkelijker volhouden en ( daardoor) ook leuk gaan vinden
 • Je wilt sneller en beter herstellen na jouw training of wedstrijd
 • Je wilt….(vul maar in)

  Ik snap dat je het heel moeilijk vindt om uit alles wat er over voeding geroepen wordt, te filteren wat nu echt goed is en wat niet. Dat iedereen in je omgeving een mening heeft; hét dieet geprobeerd heeft en dat dát ook voor jou echt een goede optie is.

  Je hebt al zó veel geprobeerd. Dat heeft elke keer weer enorm veel doorzettingsvermogen gekost. Enkele keren behaalde je al hele mooie resultaten waar je trots op was. Na zo’n tijd van streng zijn op jezelf en veel dingen laten, was je steeds weer blij dat het erop zat. Maar als je dan de strakke leefregels losliet,zat je zó weer in je oude patroon. De verloren kilo’s en/of centimeters waren dan ook snel weer terug en soms zelfs méér.

  Je vraagt je elke keer weer af of je er nog wel alles voor over hebt: het laten staan van alles wat je lekker vindt, misschien regelmatig honger voelen en nog niet mogen eten, “moeten” sporten op een manier die je niet ligt of op momenten waarop je veel liever andere dingen doet.

  Eigenlijk geloof je er gewoon niet meer in dat meer energie en een blíjvende fysieke verandering voor jou realistisch zijn.

  Dat snap ik helemaal.

  Maar wat als:

  Ik je verzeker dat de fitte jij met een gezond, beter bij je passend gewicht wel degelijk binnen handbereik ligt?

  Ik stel dat ook jij zéker blijvende resultaten kunt behalen?

  Je daar geen strenge diëten voor hoeft te volgen ?

  We stap voor stap je patronen aanpassen naar een nieuwe, prettige, gezonde leefstijl?

  Daar een voedingspatroon bij past waarbij je gewóón eet, lekker eet en je alle voedingsstoffen in voldoende mate binnen krijgt?

  Ik je leer hoe simpel je dit zelf kunt leren

  Je nooit meer honger hoeft te voelen

  Je echt gesteund word in elke stap en positieve feedback krijgt op elke verandering?

  Hoe zou je het vinden als je lekkerder in je lijf komt te zitten ? Met elke dag na je werk en al je andere “to- do’s”nog energie over om lekker te gaan sporten met je beste vriend(in), te genieten van een avondje uit of iets anders waar je altijd nóg meer energie van krijgt? Als je je favoriete kleding weer aankunt en ook het voelt dat je er heel goed uitziet?

  Dat willen we toch allemaal?
  Dat kan, écht! En zonder dat je daarvoor alles moet laten wat leuk en lekker is.

    ieJarenlang geloofde ook ik dat dat  enkel voor een ander bestemd was ; niet voor mij. En nu sta ik daar waar ik al heel lang wilde staan: Ik kan alles aantrekken , ik heb een kleinere kledingmaat en heb er voor uren extra per dag energie bij gekregen. Ik ben een fitte, stralende moeder van 4 opgroeiende kinderen.

  Op de sportschool kan ik met gemak in alle trainingen mee. Daardoor ben ik het sporten ook nog leuker gaan vinden. Dit alles heeft gelijk een enorme boost gegeven aan mijn feelgood maar zeker ook aan mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld.

  Ik sport dagelijks, vind dat heerlijk. Daarvan herstel ik zo snel en goed dat ik de volgende dag gewoon weer kan knallen. Daarnaast heb ik een fysieke baan én een druk gezin. Ik voel me Top.

  En daar heb ik echt niet heel streng of moeilijk voor moeten doen; met stappen mijn leefstijl aangepast met prima ruimte voor af en toe een hapje, drankje, feestje: zonder problemen prima vol te houden met blijvende resultaten. Wil jij dat nu ook?

  Ik kan je helpen je leefstijl qua voeding stap voor stap aan te passen. Samen richten we het zo in dat je gewoon en lekker kunt eten. Ik leer je hoe je alles binnenkrijgt wat je lichaam nodig heeft. Ook leer ik je verantwoordde keuzes te maken, gezondere snackmomenten in te bouwen. Zo ga jij , zonder ge-jojo met plezier door het leven in een fit lijf met een gezonde uitstraling.

  Zo loop jij straks zelfverzekerd rond in je blotere,strakkere, kortere outfits waarin je graag gezien wordt.

  Zo word je meteen ook verlost van verhoogde risico’s op allerlei aandoeningen.

  Wél begeleiding op de voeding ( plan op maat; wegen, meten en feedback)  maar je wilt geen personal training?

  Alle prijzen zijn inclusief BTW. Bedragen zijn in maandelijkse termijnen te betalen. Bij minimale afname van voedigsproducten is de begeleiding gratis!
  Betaling inééns vooraf = 5% korting Prijzen per maand: Bij 3 maanden €91,70, Bij 6 maanden € 75,00