Personal Training

1:1 training, geheel op maat

De trainingen kunnen op elke gewenste locatie plaatsvinden:

Bij jou aan huis, als voor je doelen en daarvoor benodigde materialen in een trainigsruimte, buiten in bos, duinen, park.
Voordelen voor jou:

 • Je kunt trainen in een vertrouwde omgeving
 • Training op jouw maat
 • Tijdbesparend
 • Jouw stok achter jouw deur!

In je traject trainen we met een programma op maat naar realisatie van jouw persoonlijke, fysieke doelen; Haalbare doelen die we vooraf samen vaststellen.

Wat levert het je op:

 • Je lichaam is sterk en gezond met een gewicht dat daarbij past
 • Je hebt qua energie meer uren in een dag
 • Je doel behaald in grotere spiermassa, lager vetpercentage, meer kracht
 • Reële gezondheidswinst: grotere belastbaarheid en ’n beduidend kleiner risico op (ernstige) aandoeningen zoals: Hart en vaatziekten, diabetes, etcetera
 • Je loopt minder snel blessures op en herstelt sneller en beter
 • je zelfvertrouwen en zelfbeeld hebben een flinke boost gekregen
 • Je leefstijl is zo veranderd dat je dit je hele leven vol kunt houden
 • Je omgeving zíet en waardeert die stralende versie die je bent

PT – 3 maanden – S

^

1 x per week 1 uur trainen met mij

^

voedingsbegeleiding

€265,- per maand

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.  Bij betaling in één keer is de korting 5%. Overeenkomst voor een heel jaar = 6 maandenprijs x 2 -/- 5%

PT – 3 maanden – L

 

^

2x per week 1 uur trainen met mij

^

voedingsbegeleiding

€495,- per maand

Alle prijzen zijn inclusief BTW.  Bij betaling in één keer is de korting 5%. Overeenkomst voor een heel jaar = 6 maandenprijs x 2 -/- 5%

Ik heb besloten om mee te doen aan een halve Triathlon, dit wilde ik niet zonder de juiste begeleiding doen en zo ben ik bij Natja gekomen. Ze heeft me goed geholpen met een persoonlijk trainingsschema. Ook heb ik een personal training bij haar gevolgd die me aardig in de juiste richting heeft gestuurd. Al met al, tevreden!

Menno Kockx

Ben in contact met Natja over mijn gewicht. Afvallen en goede/juiste voedingspatroon. Heb ook mee gedaan met de WLC. Over voeding weet ik natuurlijk al wel het 1 en ander, maar toch fijn het allemaal nog eens op papier te zien. En er weer bewust mee om te gaan! Hierbij geeft Natja een fijne begeleiding. Ze kijkt naar je voedingspatroon, geeft nuttige tips. Uiteindelijk moet je het zelf doen natuurlijk. Ook voor vragen is ze altijd bereikbaar!

Marisca

Ik train al een tijdje bij Natja. Ik moet afvallen en conditie opbouwen om een niertransplantatie te kunnen ondergaan. Buiten dat Natja me leert wat ik te doen heb, houdt ze me bij de les. Ze weet me zo te motiveren en van me te verlangen dat ik mijn ding doe, dat ik er ook elke keer weer ben. Dat is voor mij al een punt op zich; vind ik niet makkelijk. En heel respectvol en met begrip zegt ze me ook regelmatig heel duidelijk waar ik het zelf laat liggen en wat ik dus nog te doen heb.
Naast trainer is ze een hele fijne coach.
Babs

Ik heb heel lang elke week bij Natja getraind. Vaak deed ze mee. Dat gaf me het gevoel dat ik niet van een afstandje gestuurd werd. Ze wist me altijd te stimuleren tot net dat beetje extra; dat stapje meeer dan ik zelf dacht te kunnen zetten. Ik ben enorm gegroeid: in conditie, kracht maar ook in zelfvertrouwen. Niet alleen door de training maar ook omdat ze altijd open staat voor het persoonlijke.ze is een goed luisterend oor.

Janet