Gratis online workshop

“Dé 8 Tools voor energie  & ’n gezond gewicht”

VOOR JÓUW BESTE VERSIE VAN  JEZELF!

“Je lijf is je tempel”zegt men wel. “Pff, denk je misschien; Hóe dan?!!, als je voor de zoveelste keer

Hijgend en puffend bovenaan de trap staat of halverwege de werkmiddag achter je computerscherm in zit te dutten.
Wil jij óók zo graag: Beter in je vel, strakker in je lijf, een fitte moeder zijn die niet bovenaan de trap loopt te puffen en sinds de laatste zwangerschap uit model is, enz. enz.?

Ik help je op jouw weg naar een gezonde, actieve leefstijl in een fit lijf waar jij je goed in voelt waardoor ook je zelfvertrouwen, zelfbeeld en eigenwaarde een boost krijgen.
Het wordt namelijk tijd dat je voor jezelf gaat kiezen; Jezelf gaat vóelen en zien zoals je wilt zijn. Zó dat je voor jezelf durft te gaan staan en met vertrouwen door je leven loopt.

Een gezonde, actieve leefstijl is méér dan enkel meer bewegen en gezond eten. Alleen die 2 zaken aanpakken en voor de rest niets gaat je niet gelukkiger, evenwichtiger en blijvend “in shape” laten zijn.

Ik heb me intussen al enkele jaren een leefstijl aangemeten waar ik me heel prima bij voel en waarin mijn trainingen en voeding zo met elkaar matchen dat het allemaal goed werkt. En omdat ik geen gekke diëten volg maar heel gewone en lekkere maaltijden eet, is het ook helemaal niet moeilijk dat elke dag, week in- week uit, jaar in- jaar uit vol te blijven houden.

Omdat ik iederéén dit gun, geef ik over het hoe en de stappen die hierin belangrijk zijn een gratis workshop.
Dit zijn de stappen die ik heb gevolgd- en nog steeds in mijn dagelijkse leefstijl toepas – die me brengen waar ik nu sta:

A

Bioritme

A

Koud douchen en de invloed op o.a. je immuunsysteem

A

Voeding

A

Bewegen

A

Slaap, rust, ritme

A

Ademhaling en hart

A

Stress

A

Mindset

Dit zijn ook de stappen die ik meeneem in de begeleiding van mijn klanten in personal training en voeding op weg naar hun persoonlijke doelen.
Daarin gaat de meeste aandacht uit naar waar mijn”grootste expertise “ligt: Bewegen/ trainen en voeding.
Voor iedereen die de workshop bijwoont , doe ik ook nog eens een geweldig aanbod.

Heb ik iets in je geraakt? Denk dan niet verder na maar meld je gauw aan. Dat doe je niet voor mij maar voor JEZELF.