Wat ga jíj doen om….?
Niet ik maar jij?
Ga je doen wat je altijd al deed of ga je iets anders doen; een eerste stapje nemen in een nieuwe, misschien voor jou nog onbekende en daarom spannende richting?

In mijn werk kom ik al jaren patiënten en klanten tegen die bij mij aankloppen in de hoop dat ik hun probleem oplos; ze beter maak, ze in alles aan de hand neem en hun doelen bijna voor ze realiseer.
Die steeds maar weer terugkomen of juist shoppen door therapeuten- en coachesland omdat hun “probleem”of “klacht”niet blijvend oplost omdat ze hun leefpatroon bijvoorbeeld niet veranderen.

Verandering komt niet door een fysio, een trainer of een coach.Het komt door JEZELF. JIJ mag stappen nemen in een voor jou nieuwe richting. Op een weg die al voor je ligt en waar een coach of trainer je heen helpt; de goede kant op wijst.

Een coach of trainer ziet mogelijkheden in je die je zelf nog niet voelt. Laat je dingen doen om stappen te maken in die nieuwe richting die je zelf niet zou bedenken.
Geeft je tools om die weg te kunnen bewandelen. Maar als je die onbenut laat, er zelf niets mee doet, verandert er dus niets.

Je leven veranderen in de richting die jij graag op wilt, gebeurt in verschillende stappen. De ene stap is makkelijk en snel gezet, de andere moeilijk omdat er een flinke hobbel op je weg ligt of een kloof waar je overheen, omheen of doorheen moet. Soms zul je voor je gevoel de weg weer helemaal kwijt zijn en niet meer weten hoe je verder moet. Dat kan dan weer een moment zijn om een coach om hulp te vragen. Die gaat de weg dan niet voor je afleggen of je naar je doel dragen maar helpt je weer op weg; laat je zien wat je te doen staat om je weg te vervolgen/ weer op je gewenste pad te komen.

Het is absoluut normaal om aan jezelf te twijfelen
Maar het is niet normaal om het je leven te laten beheersen en je ervan te weerhouden te gáán voor wat je gelukkig maakt.

Verandering kan eng zijn, maar is het enger dan op een plek te blijven waar je niet gelukkig bent? Een coach kan je helpen op jezelf te gaan vertrouwen, zodat je je open kunt stellen voor nieuwe kansen.
Soms ben je kláár met je er doorheen te laten praten maar kan het enorm helpend zijn door fysieke coachingsvormen te vóelen, te erváren waar je heen wilt, dat je zélf sterk genoeg bent voor jezelf te gaan staan en daar te komen waar je wilt zijn.